Εκδηλώσεις - Νέα

Η Ακουστήριξη στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής

i akoustririxi stin epitropi koinonikon ypotheseon

Αντιπροσωπεία της Ακουστήριξης με επικεφαλής την Πρόεδρό της κα Σοφία Κολοτούρου την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, επισκέφτηκε την Βουλή των Ελλήνων και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νικόλαο Μανιό και την Βουλευτή κα Σταμπουλή Αφροδίτη, με θέμα τα δικαιώματα προσβασιμότητας των κωφών και βαρηκόων με προφορικό λόγο.

Το θέμα των υποτίτλων στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

ypotitlismos gia kofous kai varikoous sto ESR

Την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 αντιπροσωπεία της Ακουστήριξης με επικεφαλή την πρόεδρο του ΔΣ Σοφία Κολοτούρου, επισκέφτηκε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και συνομίλησε με τον νέο πρόεδρό κ. Κουτρομάνο Αθανάσιο, για το θέμα της έλλειψης υποτίτλων από τις εκπομπές και τις ειδήσεις της ελληνικής τηλεόρασης. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο κ. Αποστολάς ως ένα από τα στελέχη του ΕΣΡ που γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα και έχουν ασχοληθεί με αυτό.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΑΚΤΟ στηρίζει την Ακουστήριξη!

i sofia kolotourou stin akto

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΑΚΤΟ η πρόεδρος της Ακουστήριξης Σοφία Κολοτούρου μιλάει στους σπουδαστές για το έργο και τις δράσεις της Ακουστήριξης.

Μάθημα ελπίδας και αξιοπρέπειας στο 10ο Λυκείο Περιστερίου.

mathima axioprepias apo tin sofia kolotourou

Η πρόεδρος της Ακουστήριξης Σοφία Κολοτούρου, προσκεκλημένη από τον διευθυντή και τους καθηγητές του σχολείου παρέδωσε ένα διαφορετικό μάθημα σε μαθητές του Λυκείου. Μάθημα αξιοπρέπειας και ελπίδας. 

 

 

 

Σελίδες